Thursday, June 21, 2012

Sebahagian

Alhamdulillah...
Syukur kepada Allah atas segala nikmat yang diberikan selama ini.
Kelas untuk sem ini dah habis.
Cuma esok je ada marathon kelas ganti untuk mantapkan lg ECO. Dari pkol9 sampai pkol 6. Ntah btol entah tidak.
Test dan quiz dah selesai.
yang belum selesai oral Arab dan lakonan Arab.
Ntah kenapa bila bab oral ni Aku rasa sangat xsedap hati. rasa sesak je.
Mungin aku xcukup ilmu dan xpandai dalam arab. perkataan arab selalu lupa.
Dulu mak ayah suruh blaja kat maahad KB Aku xnak..
Kan dah susah..Aku kena cekal.

Jadual final exam dah keluar.
Slip Aku dah download tapi masih belom print. 
Minggu depan kot..
First paper Aku 30/6 ni. PAper ECO. Senior Aku, Rizli kata tu paper A..Aku pom masih samar samar lagi.
HArap mudah menempuhinya.
Malam ni kalau jadi kitaorang nak buat BBQ.
Futsal mungkin ada jugak kot..HArap menjadi la. Aku dah gian even kaki masih sakit.


"Sebahagian kecil kisah hidup sudah dilalui"

2 comments:

Najla Khairiyyah said...

good luck untuk oral Arab and final exam nanti..

All the best!! :)

Kata Aku said...

Thanks Najla :D