Wednesday, March 2, 2011

Jana Duit Tanpa Modal

Salam malam..hehe
Semunculnya Aku mlm ini di entry ini hanya nak berkongsi rasa,
orang kata sharing is caring..
so dengan caringnya Aku ingin membantu blogger-blogger diluar sana menjana duit..

menjana duit tanpa mengeluarkan modal..
bukan ke senang je camtu...
sambil-sambil online je boleh buat duit..
namanya adalah tendollarclick..


caranya mudah je..


langkah pertama..
korang xperlu bergerak kaki..hanya tangan je k..huhu
korang boleh klik banner kat bawah ni untuk register..








langkah seterusnya..
lepas korang dah register, korang log in akaun.

then, korang tengok belah kanan tu ade earning area,klik situ..

then, then akan kua Click Links,ade tulis bp link available,klik situ

then, korang akan nmpak ade link.jumlah link die ade gtaw bp link mase td..sume link ni korang perlu klik..

then, klik satu link then akan kua timer 60second,ko kne tggu sampai timer tu habis then akan kua satu arahan klik no..contoh:Click 5..ko kne klik no 5 la..time tu akn ade 4 jenis no..so ikut arahan die..

next, lpas klik no ko tggu sampai loading page tu abes,pstu close je jgn wt ape2 k slain close..

then, buat mende yg same kt sume link yg ade..

selesai sudah korang  membuat semua langkah2 diatas..korang akan dimasukkan 40usd secara automatik.

senang kan??

korang leh tanya aku jika ada pertanyaan..jangan malu-malu jangan segan-segan..huhu


2 comments:

syafiQakarim said...

dah buat ke?
betul ke nih..?
huhu

Kata Aku said...

sudah..terbukti depan mata..xpercaya try reg dulu..
then add fb Aku..nanti mudah aku nk tunjuk ajar..