Tuesday, January 11, 2011

Selamat Ulang Tahun Sayang..

Yang tulus ikhlas
Ingin sekali sekala dirinya dibalas
Walau hanya dengan dakapan di angin lalu

Yang selalu memberi
Ingin sekali sekala jadi penerima
Cukup dengan salam dan manis doa

Aku ingin kau merasakan hebatnya cinta
Dan leburkan saja serpihan calar derita

Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang
Rentaslah langit cita cita mu
Harap nanti kita 'kan bertemu

Selamat ulang tahun sayang
Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti penuh kerinduan
Selamat tinggal, selamat jalan

Aku hanya inginkan engkau setia
Kerana setia yang mencipta bahagiamu

.....

Haaa..
Pernah dengar x lagu ni?..
dinyanyikan oleh imran ajmain..berjudul selamat ulang tahun sayang..

nape?..
nampak Jiwang sgt ke Aku ni..
xpa la..
sekali sekala..hehe


no entry kali ni sebagai peringatan hari bersejarah Aku la konon..
waktunya lebih kurang waktu sekarang kat foodcourt Uitm Machang..
hampeh kan..
wat date kat c2..hak2..tp xpa la, at least ada knangan kat c2..
and then, 
salah satu sebab Aku suka no.11 kerana tarikh 11/1/1111, Aku lamar die sbgai kekasih n merangkap bakal ibu kepada Anak2 Aku..besar tol matlamat Aku..Amin..

Si Dia ngah pk masa depan ngan Aku la tu....hehe

stat2 nya, Si Dia ni kntoi kuar ngan laki laen...xjelez pom!!?
ph2 Aku msg xnk cntact da nga Si Dia (what da hell..haha)
lam ati Si Dia nk mrh pn ad ngan Aku..
"eleh slama ni meme Aku da menyepi pn" (kata si awek mengomel lam ati)...
 ....
Aku g bukan berdua, tp berempat..hoho..
tamak kan Aku..
xda la..
mksd Aku 2 pasangan..
Seingat Aku la..
mula2 je meja skali..
then pindah meja..
nk privacy,,haha
plg xleh blah..kitorg ni mlu2 kucim g2..
nama ag frst date kn..apa daa

Aku pom mula la buka langkah...
...


...


...


...


...

**telah ditapis oleh penapisan blog dunia**..

...

lepas pada tarikh 11/1.. Aku dah ngan Si Dia dah bergelar KEKASIH dan InsyaAllah, lam masa 3/4 tahun lagi lau jodoh panjang, Aku nk kawin..hehe..

lelaki laen yang Aku tulis tu xdinafikan baik hati dan anak soleh..
tp cinta xleh dipaksa..
Akhirnya Aku dapat Si Dia..



pesanan buat lelaki tu..
walau apa pom terjadi..kita tetap kawan kan..
jodoh dah ditetapkan..
kita juz melalui dan mencari je..hehe(btol ke Aku cakap?..Kata Aku!!)

2 comments:

Nur said...

sweet sgt...moga tercapai cita2 ko tue weyh...

Kata Aku said...

haha..
sweet ko?..
jgn oyak g2..
malu Aku..